Home> Nūhou> He aha nā hana o nā hana maka maka?
November 01, 2023

He aha nā hana o nā hana maka maka?

Hiki ke hoʻokaʻawale i ka tape i loko o ke kāʻei kino maʻemaʻe a me ke kala kalaʻole, maʻamau me ka paʻiʻole. ʻO ka hōʻailona maʻemaʻe kahi huahana paʻa i hoʻohana nuiʻia ma kaʻoihana hana. Loaʻa iā ia nā mea pono o ka hoʻololiʻana, ka hanaʻana, a me ka nānā maikaʻi, aʻoi aku ka nui o nā mea kūʻai aku.
E hoʻohana nuiʻia ka tape packing tape i nā mea e hoʻopili ai a hoʻopaʻa i nā mea a me nā mea paʻa a loaʻa i nā hana aʻe:

1. E hōʻoia i ka paleʻana: E hoʻomaʻemaʻe i ka tape packing e hiki ke hoʻopili i nā mea e pale aku ai i ka lepo, a me nā mea haumia a me nā mea'ē aʻe mai nā pōʻino.

2. Hoʻoponopono a me ka Curing: Hiki i ka pahu paʻi ke hoʻoponopono i nā mea e hoʻoponopono ai iā lākou i kahi kūlana a iʻole e pale aku ai.

3.ʻO ke kāʻei maikaʻi:ʻO ka hōʻailona packacking i loaʻa i keʻano kiʻekiʻe, e hiki ke hana i nā mea i hoʻopiliʻia a hoʻonui i ka nani o ke kaukau holoʻokoʻa.
Clear Packing Tape
4. Ke hele nei: hiki ke hoʻohanaʻia ka tape packing tape i nā pahu pahu pahu, nāʻeke a iʻole nā ​​helu i loko o ka holoʻana a i waho paha i nā mea i loko o ke komoʻana.

5.ʻO ka ikaika o ka Tensele: E hoʻomaʻemaʻe i ka hōʻailona packing maʻamau a hiki i ka ikaika kiʻekiʻe a hiki ke paʻa i kahi nui o ka hukiʻana o ka huki.

6. E maʻalahi eʻaihue: E maʻalahi ka maʻalahi o ka tape packacka e hoʻomoʻa i ka hoʻohanaʻana i ka hoʻohanaʻana i nā scissors a iʻole nā ​​pahi e hoʻohana ai.

Ma ka laulā nui,ʻo ka hōʻailona pale maka i kahi mea e pili ana i nā hana maʻamau e loaʻa ai nā hana o ka encapsulation, ka palekana a me ka mālama a me ka nani.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna